Tuesday, January 11, 2011

2nd week stadi..

Waaaa.Lama tul aku xupdate blog ni.Yelah bizi ngn klas lak skunk.So,xdpt la nk update slalu.Anyway, arini klas aku cancel juz de klas kul 4ptg t je.Pelagii aku pun tringat nk update blog laaa.Ok,sem baru mmg sngt3 mmenatkn n ofcoz sngt busy ngn assignment yg belambak.

First clas lg aku dh dpt surprise dr lec, die ngn tibe2 bg assignment nk kne submit by end of da clas lak 2.Dengan otak aku yg tgh tepu n xtaw nk goreng ape tok assignment 2.Ofcoz la assignmt dlm essay okkk!!xpikir lak tulisan aku yg 'lawa' coz slama ak cuti aku dh lama xtulis pnjg2 dowh.Abes la lec hangen tgk karya aku yg "smart gile" 2.HAHA..

Aku ingt suprise dh xde lg. Tp, bile msok je clas tok next day nye lec yg len lak ttbe je bg QUIZ pas klas. Tkejut berok ktorg ble de quiz. Dhla xberape nk dgr sngt time lec 2 ajar. Fuhh,,tp slamat soklan nye sng je open answer gitu.Anyone can give their own opinion on dat que.

OK.cite pasal quiz n assgnmnt dh abes dh.skunk ak nk gtaw lak pasal badi aku kt perlis dulu msih melekat kt aku smpai la aku dh kt s.alam now..Hangen tol aku!korg mst nk taw kn badi ape yg aku ckp ni..HAHA..Xdelah,senarnye nye dlu aku kt perlis aku slalu jd clas representative(ayt nk omputih je).Clas rep ni mcm ketua klas laa.. Dh kire femes dh aku coz dorg smue asyik tnye if any info pasal clas ke..HHAHA..

Skunk ni aku terpikir nk gune kn bog ni as a medium connecting among classmate regrding any latest info about class. Yelah, sng je kan bile aku post kt blog ni je smue leh refer sni je.So, xperlu la aku nk email ngn text dorg sorg2 kn. Kire cm ak adopt method cm self service gitu. So, kalo de pape emel yg aku dpt dr lec sroh inform ke or print ke, then aku post kt sni ni dorg smue leh la donlod kt sni je.xdela aku kne g kdai nk copy tok whole clas..bijak x idea aku ni???hehe..

ooyee,,aku lpe lak nk share ngn korg pasal ak g indon mse chrismas ari2..So, aku post la ek tok korg t. K la, aku dh xde idea dh ni..SMILE.. :))

2 comments:

  1. boleh laa..bnyk test n present weeii,,tp ak relex jee..hehe..ko pe cer??

    ReplyDelete