Sunday, December 19, 2010

Kenangan di UiTM Perlis version 5: Dinner Bankerz

haaaa..aku suke entri ni.sbb aku nk share pasal dinner bankerz mase aku part 6 dlu. Kalo korg nk taw, selama aku blaja kt UiTM aku juz g dinner 2 kali je. Pdahal dinner bkn setiap sem pon dorg wt. Aku pon xtaw nape xde dinner every sem. Ntah2 exco2 bankers ni smue pemalas kot. Aku hangen tol kalo bab2 mlas nk handle event ni. Time AGM bkn maen smngat nk rebut jwtn siap smue batch dorg trun ramai2 coz nk undi dak2 batch dorg. Tp bile dh dpt wt2 amek ringn je bnde2 ni. Bek jadi follower je. Mmg gila jawatan tol(GIPANG).

Lepas je exco2 keparat ni dh berambus akhirnye dak part 5 amek aleh jwtn. OKlah. dorg jln kn tugas dorg dgn amanh n dedikasi. Coz dorg wt bnyk event n salah 1 event dinner ni. BRAVO!!! dinner ni di buat tok dak2 banking mcm annual dinner la kot.. Tp, selain 2 dorg seletkan la sempena nk meraikan ktorg yg part6 ni nk abes dip nnt n tok dak2 yg dpt Dean List. Theme tok dinner ni Black n White lorh. Aku xtaw la nk pkai ape coz dh la aku xde bju dat kind kaler. Pening pale ak nk pikir. Last2 aku blasah je pkai bju Tshirt koler hitam, jeans, tie putih, n sweater. Hentam je laaa..

Bile msok je dewan, aku terkejut kot, coz dorg decorate dewan dgn kaler ikot theme n yg pnting dorg siap buat wall design ala2 cm red carpet n ade wall artis2 posing 2. Hebat tol dorg ni. Yg penting sgle persembahan mlm 2 sngt2 seronok n mhiburkan smue yg hadir. Awesome! Setiap part kne wt performance mse mlm 2. Part ktorg lak nyanyi rmai2 lgu sudirman rase aku. Ktorg nyanyi then dak2 len yg kt bwah follow ktorg nynyi. WOW mmg style laa. Suasana dewan tros feeling kot. Sayu jek nyanyi lgu 2 smpai aku pon naik meremang bile 1 dewan ikot nyanyi ngn ktorg.

Aku dh xlarat nk tulis lg dh. Lgpon aku nk tolong ayah aku jap. Die mntak tolong update kan profile student nye biase la ayah aku kn cikgu. Oklah, korg enjoy la tngok pic dinner ktorg ni..





















video



























hurrmm.. settle pon post entri ni. Sngt lama ok nk upload vid kt sni. Aku rase smpai sni je la aku crite Knagan aku selama aku stadi kt UiTM Perlis ni. Kalo ikot kan bnyk lg kenangan aku kt sana, tp biarlah knagan itu subur dalam ingatan aku. Lgpun rase aku lah, dh kire bnyk lg jugak kngan kt sana aku post kt sni. Dah mcam crite de episode2 smbugn lak. So, cukup la kot aku share. Nnt aku share la pulak perjalan aku stadi kat UiTM Shah Alam ni. Destinasi baru aku sebagai pelajar di tgh2 bndar ni. Segala2nya baru( environment, teman2, cara hidup n etc) . So kalo aku free2 aku update la cerita aku kt Shah Alam lak.

ALWAYS MISS U PERLIS..!!

No comments:

Post a Comment